Gyors és professzionális fejlődés - A Széchenyi Lízing GO! segíthet

Óriási segítség a gyors előrelépésben a lízing. Kevés az olyan vállalkozás, ahol a fejlődéshez szükséges forrás teljes egészében rendelkezésre áll. Nem meglepő tehát, hogy a beruházások nagy része lízinggel támogatott, többségében zárt végű konstrukciók segítik a cégeket a gyors előrelépésben. Te is fontolgatod a fejlesztést?

A lízing segít a gyors és professzionális előrelépésben

A Magyar Lízingszövetség weboldalán nem egy ilyen sikertörténet olvasható. És nem csak a szállítmányozás területéről. Sokan gondolják, hogy lízingelni csak gépjárművet lehet – vagy azt szokás. Ez azonban manapság már nem így van. Személy- és teherautók mellett mezőgazdasági járművek, építőipari gépek és még gyártó eszközök is lízingelhetők. De beszerezhetők a lízing konstrukciók segítségével ingatlanok és informatikai eszközök is. Gyakorlatilag bármi, ami a vállalkozás működését segíti.

Persze számos típusa létezik a lízingnek, de alapvetően kijelenthető, hogy a finanszírozási forma mindenféle cél elérésében segíthet. Legyen az bővülés vagy korszerűsítés, esetleg újraindulás egy nehezebb időszak után… Ráadásul manapság kedvezőbbek a konstrukciók, mint valaha. 

Legalábbis a Széchenyi Lízing GO! most kiemelkedő kamattámogatással érhető el. Igaz, a Széchenyi Lízing segítségével személyautó már nem szerezhető be, de azon kívül szinte mindenre fordítható a forrás. Vagyis aki fejlesztene, előrelépne, korszerűsítene, az most meglehetősen kedvező lízing feltételekkel teheti ezt meg.

Miért kedvezőbb a Széchenyi Lízing GO! a többi lízing konstrukciónál?

Egyebek mellett azért, mert a Széchenyi Lízing GO! keretében csupán 2,5 százalék a nettó kamat. De ez csak egy előny a sok közül. Ahogy azt egy korábbi bejegyzésünkben is közöltük: a Széchenyi Lízing GO! programban akár kezdő vállalkozások is részt vehetnek, a kérelem online is elindítható, a finanszírozott összeg felső határa 1 milliárd forint is lehet, a futamidő pedig 10 évre is kitolható.

Jól hangzik, igaz?

Szóval ha te is fejlesztés előtt állsz és gyors előrelépést tervezel, a finanszírozáshoz válaszd a lízinget.

Akár a Széchenyi Lízing GO!-t.

Persze a döntés előtt azért konzultálj szakértővel. Keress mondjuk minket, és mi segítünk a kalkulálásban. Illetve természetesen a Széchenyi Lízing GO! lehető leggyorsabb ügyintézésében is.

Keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Az elérhetőségeink

Írjon vagy telefonáljon!

Cím: 9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6., 1. emelet 103.
Telefon: 06 94/900-909
Mobil: 06 70 314 5354, 06 70 424 1909
E-mail cím: info@difin.hu