Milyen eszközök szerezhetők be a Széchenyi Lízing GO! konstrukció keretében?

Az állami kamattámogatással igényelhető konstrukcióban a legkülönfélébb eszközök beszerezhetők. Egy változás azonban van a korábbi kiíráshoz képest.

Sajnos személygépjármű beszerzés már nem finanszírozható a Széchenyi Lízing GO! konstrukció segítségével. (Minket azonban akkor is kereshet, ha autó lízingelésében gondolkodik. Személyre szabott lízing ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba.)

A Széchenyi Lízing GO! keretében viszont haszongépjármű beszerezhető

A kedvező, 2,5 százalékos kamatú konstrukcióban új és használt kis- és nagyhaszongépjármű is beszerezhető. Emelett vásárolható mezőgazdasági jármű is. Úgy, mint kombájn, traktor vagy pótkocsi. Igénybe vehető a Széchenyi Lízing GO! talajművelő eszközök vásárlására is. Illetve a konstrukció az építőipar területén is nyújthat segítséget a finanszírozásban. A pénzügyi támogatás lehetővé teszi továbbá orvosi műszer, élelmiszeripari gép, fémmegmunkáló, műanyagfeldolgozó gép, hajó, nyomdagép, csomagológép kedvező áru beszerzését is. Sok más egyéb gép mellett.

Széchenyi Lízing GO! keretében beszerzett haszongépjármű

Business photo created by freepik – www.freepik.com

A finanszírozható eszközök típusa tehát meglehetősen széleskörű. A klasszikus személyautó finanszírozáson kívül szinte minden, a vállalkozás működését segítő gép megvásárolható.

Akár használt is….

Ami megintcsak viszonylag egyedülálló dolog.

Mekkora a minimum összeg?

A Széchenyi Lízing GO! keretében finanszírozott összeg minimum három millió forint.

Az önerő mértéke konstrukciótól függően 20-30 százalék. Ami pedig a kamatot illeti: ahogy arról fent és a korábbi bejegyzéseinkben is írtunk: a kamat fix 9 százalék évente. Ebből számítandó le a kamattámogatás, ami 6,5 százalék. Így az ügyfél által fizetendő éves kamat mindössze 2,5 százalék.

És ami még fontos, hogy a Széchenyi Lízing GO! keretében akár kezdő vállalkozások is szerezhetnek be eszközt. Nem elvárás ugyanis a teljes lezárt üzleti év. Ahogy a cégforma sem kitétel. Kérheti a pénzügyi segítséget rt., bt., kft. ugyanúgy, mint őstermelő vagy egyéni vállalkozó.

Hogy döntött? Szívesen tudna meg még többet a Széchenyi Lízing GO! konstrukcióról?

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Keresse kollégáinkat az alábbi űrlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.

A bejegyzésben leírtak nem minősülnek ajánlattételnek. Pontos tájékoztatásért keresse kollégánkat!

Az elérhetőségeink

Írjon vagy telefonáljon!

Cím: 9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6., 1. emelet 103.
Telefon: 06 94/900-909
Mobil: 06 70 314 5354, 06 70 424 1909
E-mail cím: info@difin.hu